automedia.investor.bgКуриозната случка отново илюстрира, че зарядната инфраструктура изостава от продажбитеЕлектромобилите

...
 automedia.investor.bgКуриозната случка отново илюстрира, че зарядната инфраструктура изостава от продажбитеЕлектромобилите
Коментари Харесай

Собственик на Tesla съсипа чужда ливада, за да краде ток

 

automedia.investor.bg

Куриозната преживелица още веднъж илюстрира, че зарядната инфраструктура изостава от продажбите

Електромобилите стават все по-популярни, само че инфраструктурата за зареждане макар всички старания не напредва със същото движение. Понякога това води до неуместни подиуми като тази в Лейк Уърт, Флорида, където притежател на Tesla 3 вкара колата си посред моравата на изцяло чужд човек, най-безцеремонно опъна дълъг кабел през двора му и цяла нощ краде електричество от него.

По-късно притежателят обяснил, че отивал на празненство у другар, когато батерията на колата му паднала до сериозно равнище. Затова решил да я зареди при първа опция.

Собственикът на къщата Фил Фромени споделя, че бил разсънен рано сутринта от позвъняване от градинаря си, който упорствал той да реалокира бялата си Tesla от моравата. Фромени дал отговор, че няма бяла Tesla, и след това видял сцената извън.

Изчакал няколко часа притежателят на колата да се върне, преди да повика полиция. Накрай служителите на реда издирили нахалника по регистрационния номер, той пристигнал, прибрал си колата, не се извинил и не предложил даже цент отплата за употребеното електричество.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР